Bibliotheeklijst (meer informatie) Bron: dirigent / bestuur Laatst bijgewerkt: 14-06-2022
Referentienummer: 284 (momenteel in repetitie)                Archiveringsdata: =>[23-05-2019][16-09-2018]=>
Titel: Mein kleiner grüner Kaktus (P)
Uit:
Componist / Bewerkt door: Comedian Harmonists
Genre:
Opmerking:
Over dit werk zijn de volgende artikelen geschreven:

Mijn kleine groene cactus Dit nieuwsartikel is in klad-versie. Klad-versies zijn nog in redactionele staat en de inhoud is nog niet definitief. Daardoor kunt u geen rechten ontlenen aan dit artikel.
geen afbeelding bij column

Bloemen in de tuin, zo’n twintig soorten, rozen, tulpen en narcissen dat permitteert zich tegenwoordig de kleine man; maar daar wil ik niets mee te maken hebben. Mijn kleine groene cactus staat buiten op mijn balkon. Ik heb geen rode rozen en ook geen papavers nodig.

En als een kwajongen wat onbeleefds zegt, dan haal ik mijn cactus en die steekt. Mijn kleine groene cactus staat buiten op het balkon.

Men vindt gewoonlijk, dat vrouwen lijken op de bloemen die ze graag dragen. Maar ik zeg dagelijks, dat dat niet mogelijk is. Wat zullen de mensen anders van mij zeggen?

Mijn kleine groene cactus staat buiten op het balkon. Ik heb geen rode rozen ook geen papavers nodig. En als een kwajongen wat onbeleefds zegt, dan haal ik mijn cactus en die steekt.

Vandaag om vier uur in de morgen wordt er aan de deur geklopt. Wat nou, bezoek zo vroeg op de dag? Het is meneer Krause de buurman. Die zegt: "Sorry, mag ik wat vragen? U hebt toch een cactus op uw kleine balkon? Die is net naar beneden gevallen. Wat vindt u daarvan? Hij viel op mijn gezicht, of u het gelooft of niet. Nu weet ik dat uw kleine groene cactus steekt. Bewaart u alstublieft uw cactus ergens anders.

Harry Reimert [14-10-2008]
* * *